Om Roslunds redovisning

Roslunds redovisning är en redovisningsbyrå med fokus på mindre och medelstora bolag. Byrån finns norr om Helsingborg. Vi kan ta hand om hela eller delar av ekonomihanteringen. Byrån är din samtalspartner i både med- och motgång.

4 000 - 6 000 kr för årsredovisning och inkomstdeklaration

Byrån tar inte 10 000 kr för en årsredovisning. Kostnaden för årsredovisning och inkomstdeklaration brukar hamna på 4 000 - 6 000 kr för ett vanligt mindre aktiebolag. Byrån arbetar med ekonomisystemen Fortnox och Visma.

Kort om ägaren av byrån:

Roslunds redovisning drivs av redovisningsekonomen Jan Roslund, som har en ekonomie magisterexamen med inriktning redovisning och ekonomistyrning. Han kommer från en bakgrund som ekonomiansvarig för ett antal mindre aktiebolag.

- Välj en liten och engagerad redovisningsbyrå, säger Jan Roslund.

Tar över den löpande bokföringen

Om du idag anlitar någon av de större nationella/internationella redovisningsbyråerna är en möjlig lösning att du låter min byrå ta över den löpande bokföringen och månadsbokslut/årsbokslut. Du behåller din nuvarande revisor som du kanske har ett bra samarbete med sedan flera år. Men nu sköter revisorns byrå bara revisionen.

Välkommen som kund redan idag!


(Lämna tom)

Adress:

Roslunds redovisning

Lundsgårdsvägen 31

254 70 KATTARP

Kontakta oss

E-post: [javascript protected email address]

Mobil: 0708-335988